fbpx

Some-markkinointi

SOSIAALINEN MEDIA

Facebook | Google | LinkedIn | Instagram

Facebook & Instagram -markkinointi

Facebook on yksi tärkeimmistä markkinointikanavista verkossa. Sen mainostyökalujen optimointimahdollisuudet ovat erinomaiset, ja pystyt kohdentamaan tuotteesi juuri oikealle yleisölle.

Sivusto kuitenkin pursuaa mainoksia ja sisältömarkkinointia, ja oman tilan saaminen sosiaalisessa mediassa on voi olla haastavaa. Mainostyökalut vaativat myös paljon osaamista, jotta rahasi eivät valuisi hukkaan huonoissa konvertioprosenteissa.

Olet sitten kasvattamassa orgaanista näkyvyyttäsi Facebookissa tai Instagramissa, tai haluat jonkun pyörittämään maksettuja mainoskampanjoitasi, me autamme sinua mielellämme.

Jos sinulla on kysyttävää mainoksista, ota yhteyttä!

Google & LinkedIn -markkinointi

Google ja LinkedIn tarjoavat kattavan valikoiman markkinoinnin työkaluja, joilla saat arvokasta tietoa potentiaalisista asiakkaistasi, kotisivuistasi ja mainostesi toimivuudesta.

Google Ads -mainokset ovat tehokas tapa mainostaa tuotteitasi tai palveluitasi ihmisille, jotka jo etsivät niitä, tai niitä vastaavia tuotteita Googlesta.

LinkedIn -mainoskampanjat ovat erinomainen tapa tehostaa B2B -markkinointiasi ja kohdentaa mainoksia alasi ammattilaisille ja potentiaalisille asiakkaille. LinkedInistä löydät juuri ne ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita sinun yrityksestäsi ja siitä mitä sillä on heille tarjota.

Ota yhteyttä, tehdään pelisuunnitelma yhdessä!