fbpx

Verkkopalvelut

VERKKOPALVELUT

Hosting | Hakukoneoptimointi (SEO) | Sisällöntuotanto

Toimiva verkkosivusto koostuu monesta asiasta: designista, laadukkaasta sisällöstä ja toimivasta tekniikasta. Sivusto voi olla kuitenkin muutakin. se voi tarjota sinulle tietoa potentiaalisista asiakkaistasi, ja näin auttaa markkinoinnissa ja myynnin kasvattamisessa.

HOSTING

Sivustollasi vieraileva potentiaalinen asiakas haluaa sivusi avautuvan nopeasti; ensimmäistä kertaa sivustosi löytänyt vierailija ei odota latautumista kolmea sekuntia kauempaa. Vaikka sinulla olisi alasi paras palvelu tai tuote tarjottavana, myyntilukusi eivät tule kasvamaan ilman toimivia, nopeasti latautuvia ja helppokäyttöisiä kotisivuja.

DeVere Marketing tarjoaa hostingpalveluita huippunopeuksilla ja kilpailukykyisillä hinnoilla. Autamme sinua myös uudistamaan verkkosivusi! Ota yhteyttä ja kysy lisää verkkosivujesi uudistamisesta sekä tarjoamistamme alennuksista kirjailijoille ja muille pienyrityksille.

SEO-optimointi, analytiikka ja sisällöntuotanto

Sivustosi menestyminen hakukoneiden tuloksissa riippuu monesta tekijästä, muun muassa oikeista avainsanoista oikeissa paikoissa. Autamme löytämään oikeat avainsanat ja optimoimme sivusi niin, että pärjäät paremmin hakukoneiden tuloksissa.

Kun sivustollesi asennetaan seurantakoodit, saat kullanarvoista dataa sivustosi vierailijoista. Tämän datan avulla voit uudelleenmarkkinoida tuotteitasi sivustollasi vierailleille potentiaalisille asiakkaille. Saat myös tarkkaa tietoa siitä, minkälaisia vierailijoita sivustollasi käy, ja miten he käyttäytyvät sivuillasi. Tämän datan avulla tehostat markkinointiasi ja parannat myyntiäsi!

Tehokkaan seurannan ja SEO -optimoinnin lisäksi verkkosivusi tarvitsevat laadukasta sisältöä. Tarjoamme sinulle sisällöntuotannon palveluita natiivitason suomen- sekä englannin kielellä. 

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää!