fbpx

Videot & mainoskuvat

VIDEOT & KUVAT

Animoidut mainokset Instagramiin tai Facebookiin |  Videotrailerit  | Mainoskuvat

Animoidut mainoskuvat ja -videot kiinnittävät potentiaalisen asiakkaasi huomion, ja kasvattavat tuotteesi näkyvyyttä. Alla näet muutamia esimerkkejä, joita olemme asiakkaillemme tuottaneet.Muista seurata meitä YouTubessa, niin näet aina viimeisimmät animaatiomme!

Animoidut videot kirjojen kansista

Erotu massasta upealla animoidulla videolla omasta kirjankannestasi.

Somessa paras tapa erottua on liikkuva kuva. Työstämme kansainvälisille kirjamarkkinoille paljon animaatiovideoita kirjojen kansista. Lahjakkaat videograafikkomme herättävät kirjasi kannet henkiin!

Tarjoamme kolme eri tasoa animaatioille: yksinkertaiset animaatiot, medium -tason animaatiot (sisältää musiikin, videon, ja erikoistehosteet), ja complex -tason animaatiot ( sisältää musiikin, äänitehosteet, videon, ja kerroksittaiset erikoistehosteet).

Kysy lisää kansianimaatioistamme!


Videot ja kuvat markkinointiin

Animoidut mainoskuvat ja -videot kiinnittävät potentiaalisen asiakkaasi huomion

Video on taattu huomion kiinnittäjä sosiaalisessa mediassa, ja erottuaksesi joukosta, haluat laadukasta liikkuvaa kuvaa markkinointiisi. Me DeVere Marketingilla luomme kustomoituja videoita ja kuvia markkinointiin kaikenkokoisille yrityksille, kirjailijoille ja yksinyrittäjille, jotka haluavat panostaa markkinointiinsa.

Mikäli olet kiinnostunut SOME-paketeistamme, näihin sisältyy tietty määrä mainosvideoita ja -kuvia. Tarjoamme videoita ja kuvia myös some- pakettien ulkopuolella. Jos olet jo asiakkaamme, saat näistä palveluista tuntuvan alennuksen.

Kysy rohkeasti lisää!

kirjankansi animaatioiden tasot

me tarjoamme kolme eri tasoa kirjankansi animaatioille

Alla näet kaikki kolme tasoa, joita tarjoamme kirjankansi animaatioillemme. Jokaisella tasolla on oma kuvauksensa ja hintansa. Tarjoamme myös -25% alennuksen jokaisesta animaatiosta, jos asiakkaalla on käytettävissä kirjankannen PSD -tiedosto (tiedoston kaikki kerrokset: tekstit, objektit, taustat jne). Tarjoamme -10% alennukset, jos asiakkaalla on käytettävissä PSD -tiedosto erillisellä tekstillä ja graafisilla kerroksilla. 

Taiteilija, joka on luonut kansikuvan saattaa olla vastahakoinen antamaan lopputuotteen PSD -versiota asiakkaan käyttöön. Kun pyydät tiedostoja käyttöösi, kerro taiteilijalle, että julkaisemamme videoanimaatiot sisältävät akkreditoinnin, sekä linkit taiteilijan verkkosivuille, DeviantArt -profiiliin, 99designs -profiiliin, jne. Käytämme animaatioita myös yrityksemme orgaanisissa ja maksetuissa mainoksissa, joissa annamme täyden akkreditoinnin taiteilijalle, kirjailijalle, sekä kustantajalle, sekä linkit näiden tahojen verkkosivuille ja muille sivustoille (valitettavasti emme voi luoda linkkejä henkilökohtaisiin profiileihin maksetuissa mainoksissa. Jos tarvitset apua sosiaalisen median profiilien ja sivujen kanssa, ota yhteyttä meihin. Autamme sinua luomaan yrityksellesi Facebook Business Manager -tilin.)

Tarjoamme myös linkkejä, joiden kautta löydät rojaltivapaata, ilmaista musiikkia, jota voimme käyttää animaatioissa. Halutessasi voimme käyttää myös maksullista, lisenssin vaativaa musiikkia, kuvia ja videoita, joista laskutamme työn ohessa. 

Kaikki animaatiomme sisältävät täysikokoisen animaation sovituissa mitoissa, sekä 5×8 flat animaation, 3D -kuvan alfa -kanavassa (läpinäkyvä tausta), sekä 3D -kuvan 1080×1080 taustalla, jonka asiakas saa itse valita.

Pricing Table Image

TASO 1


Nämä ovat yksinkertaisia ja halvimpia animaatioitamme. Käytämme staattisia kuvia, tekstitehosteita, sekä muutamia graafisia- ja valotehosteita. Sama hinta koskee myös yksinkertaisia mainosvideoitamme.  

50-99€

 • Yksinkertaiset animaatiot
  Yksinkertaiset tekstitehosteet
 • Staattiset kuvat
Pricing Table Image

TASO 2


Kakkostason animaatioissamme on enemmän syvyyttä. Nämä animaatiot tarjoavat monimutkaisia erikoistehosteita, liikkuvaa kuvaa, sekä sekoituksen staattisia kuvia ja videoita.

Tason 2 animaatiot voivat sisältää myös musiikkia.

125-200€

 • Vaativat animaatiot!
  Erikoistehosteet!
  Musiikki!
Pricing Table Image

TASO 3


3. tason animaatiot tarjoavat korkeimman tason erikoistehosteet, fuusioituvat videot, ja monikerroksiset. Hollywood -tyylin ääni- ja musiikkitehosteet. Nämä animaatiot ovat kuin elokuva kirjankansissasi! Lisenssin vaativa musiikki saatavilla lisämaksusta.
Saatavilla 4K -videona!

225-500€

 • Korkeimman laadun tehosteet!
  Täydet musiikki- ja äänitehosteet!
  Saatavilla 4K -videona!