fbpx

Kieli- & kirjoituspalvelut

ENGLANNINKIELISET KIELIPALVELUT

Oikoluku| Sisällöntuotanto | Editointi

Blogitekstit ja muu sisällöntuotanto

Oletko vailla mielenkiintoista englanninkielistä sisältöä? Haluaisitko aktiivisen blogin tai uutiskirjeen sivuillesi?

Google ja muut hakukoneet suosivat verkkosivuja, jotka uusivat sisältöään aktiivisesti. Kerran kuukaudessa julkaistava blogikirjoitus on oiva tapa pitää sivustosi sisältö tuoreena, ja auttaa sivustoasi pärjäämään paremmin hakukoneiden tuloksissa. 

DeVere Marketing tuottaa sinulle natiivienglannilla tuotettua sisältöä aiheesta kuin aiheesta. Me kirjoitamme sujuvaa ja korkeatasoista sisältöä aina blogiposteista white paper -dokumentteihin.

Ota yhteyttä tänään niin jutellaan!
teija@deveremarketing.com

Editointi ja oikoluku

Onko brändisi laajentamassa näkyvyyttänsä kansainvälisille markkinoille? Onko sinulla kirjoitus tai dokumentti, jolle haluaisit oikoluvun natiivienglannilla ennen julkaisua?

Parhainkin sisällöntuottaja tarvitsee aina oikoluvun vieraskieliselle tekstilleen. Varmista yrityksesi uskottavuus natiivilla oikoluvulla ennen tekstin julkaisua.

DeVere Marketing tarjoaa englanninkielisiä sisällöntuotannon ja oikoluvun palveluita. Hienosäädä englanninkielinen dokumenttisi täydelliseksi ennen sen julkaisua, tai pyydä meitä oikolukemaan blogikirjoituksesi, kotisivusi, ja muut dokumentit ennen kuin käytät niitä markkinointisi apuna.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!
teija@deveremarketing.com