Some-markkinointi

Social Media Marketing Header

Facebook -markkinointi

Facebook on yksi tärkeimmistä markkinointikanavista verkossa. Sen mainostyökalujen optimointimahdollisuudet ovat erinomaiset, ja pystyt kohdentamaan tuotteesi juuri oikealle yleisölle.

Sivusto kuitenkin pursuaa mainoksia ja sisältömarkkinointia, ja oman tilan saaminen sosiaalisessa mediassa voi olla haastavaa. Mainostyökalut vaativat myös paljon osaamista, jotta rahasi eivät valuisi hukkaan huonoissa konvertioprosenteissa.

Olet sitten kasvattamassa orgaanista näkyvyyttäsi Facebookissa, tai haluat jonkun pyörittämään maksettuja mainoskampanjoitasi, me autamme sinua mielellämme.

Amazon -markkinointi

Amazon Marketing tarjoaa työkaluja kansainvälisten tuotteiden markkinointiin. Amazonin “sponsored ads” ja tuotesivujen SEO parantavat tuotteiden näkyvyyttä online kaupan orgaanisissa hakutuloksissa.

Työskentelemme Amazon mainosten kanssa lähinnä indie-kirjailijoiden parissa, mutta tarjoamme palveluitamme myös muille Amazonissa toimiville myyjille. Moni käyttää Amazon Store:a tuotteiden listaukseen ja mainostamiseen (ilman varastopalveluita) maksimoidakseen brändinsä näkyvyyttä.

Jos olet kiinnostunut Amazonin tarjoamista mahdollisuuksista, ota yhteyttä niin jutellaan lisää.