NATIIVI ENGLANNINKIELISET SISÄLTÖ- JA EDITOINTIPALVELUT

Sisältö- Ja Edinointipalvelut header

Englanninkieliset kieli- ja kirjoituspalvelut

Bisnes- tai rallienglanti sopivat melkein mihin tahansa tilanteeseen, mutta ne eivät kuulu yrityksesi markkinointiin ja muuhun julkiseen materiaaliin. Yrityksen julkisten sisältöjen tulee olla aina kirjoitettu sujuvalla, idiomaattisesti täydellisellä ja helposti luettavalla englannin kielellä. DeVere Marketingilla tarjoamme korkeatasoista, äidinkielenään englantia puhuvien ammattilaisten tuottamaa tekstiä. Copywriter- ja editointipalvelumme saat käyttöösi kilpailukykyisellä hinnalla ja tiukallakin aikataululla. Asiointi on helppoa ja kätevää suomalaisen yrityksen kanssa.

Sisällöntuotanto

Kiinnostava ja merkityksellinen sisältö — kaikki onnistuneet markkinointiprojektit riippuvat siitä. Liian moni yritys tyytyy kömpelöön ja hankalasti luettavaan tekstiin, joka sisältää ilmaisuja, joita englantia äidinkielenään puhuva henkilö ei käyttäisi.

DeVere Marketing tarjoaa natiiveja englanninkielisiä sisällöntuotantopalveluja taitavilta, alansa tuntevilta ammattilaisilta. DeVere Marketingin kirjoittajat tuottavat virheetöntä ja vakuuttavaa sisältöä mistä tahansa haluamastasi aiheesta, aina blogipostauksista virallisiin raportteihin.

Editointi ja oikoluku

  • Onko yrityksesi laajentamassa toimintaansa kansainvälisille markkinoille?
  • Kaipaavatko kotisivujesi englanninkieliset tekstit uudelleenkirjoitusta, jotta teksti on sujuvaa myös natiivin lukijan silmin?
  • Tarvitsetko oikolukua nykyiselle englanninkieliselle sisällölle?
  • Onko sinulla dokumentteja, jotka tarvitsevat englanninkielistä editointia tai oikolukua?

DeVere Marketing tarjoaa natiivitasoisia englanninkielisiä editointi- ja oikolukupalveluja. Viimeistele dokumenttisi mahdollisimman lähelle täydellisyyttä ennen julkaisua. DeVere Marketing on apunasi aina blogipostauksista teknisesti vaativiin sisältöihin. Ammattitaitoiset oikolukijamme käyvät dokumenttisi läpi rivi riviltä varmistaakseen, että jokainen lause kuulostaa sujuvalta ja luontevalta. Näin teksti on helposti luettavaa myös englantia äidinkielenään puhuvalle lukijalle.