fbpx
Tietoa meistä

KEITÄ ME OLEMME?

DeVere Marketing on digitaalinen markkinointitoimisto Kaarinassa.

Toimimme kansainvälisesti ja maailmanlaajuisesti, ja asiakkaisiimme sekä yhteistyökumppaneihimme lukeutuu kirjailijoita ja kustantajia, sekä Startup-yrityksiä ja isoja kansainvälisiä yrityksiä. Olemme hyvin skaalautuva toimija, ja palvelemme niin pieniä kuin suurempiakin tarpeita. Kattava kansainvälinen verkostomme takaa, että saat parasta ammattitaitoa juuri sinun projektillesi.

Teija DeVere

Marketing Specialist / COO

Teija on tehnyt töitä markkinoinnin parissa niin Suomessa kuin Amerikassakin yli kymmenen vuoden ajan. Hakukoneoptimointi (SEO), artikkelien ja blogien kirjoittaminen, sekä luova kirjoitus olivat osa hänen jokaista päiväänsä hänen asuessaan USAssa seitsemän vuoden ajan. Palattuaan Suomeen vuonna 2016, Teija solmi kolmen kirjan julkaisusopimuksen amerikkalaisen kustantajan kanssa. Samalla Teija aloitti työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä, jossa hän syventyi kokopäiväisesti markkinointistrategioihin sosiaalisessa mediassa, sekä mm. Amazonissa. DeVere Marketingilla Teija tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä sosiaalisen median strategioita sekä copytekstejä mainosteksteistä blogikirjoituksiin.

Kolme kirjaa kirjoittaneena (ja neljännen ollessa työn alla) ei ole ihme, että Teijan suurin intohimo on auttaa muita kirjailijoita sekä pienkustantajia markkinoimaan kirjojaan oikeille kohdeyleisöille.

Luna Mrkovacki

Digital Marketing Specialist

Luna on työskennellyt digitaalisen markkinoinnin parissa vuosia. Hänen työhönsä on kuulunut mm. sisältömarkkinointi, kielikäännökset ja oikoluku, mutta Lunan suurin intohimo on ehdottomasti Facebook -markkinointi. Hänen yksityiskohtiin keskittyvä, syventävä tutkimustyö luo kampanjamenestyksen toisensa jälkeen, tuoden asiakkaillemme tulosta, sekä konversioprosenttien jatkuvaa kasvua.

Lindsay Fara Kaplan

Senior Copy Editor

Lindsay Kaplan on ranskankielen opettaja ja hän asuu Portlandissa, Yhdysvalloissa. Lindsaylla on tohtorin tutkinto ranskankielen historiassa ja kirjallisuudessa, jonka hän suoritti New Yorkin yliopistossa. Hän nauttii opettamisesta, historiasta ja kriittisestä ajattelusta. Lindsay toimii myös freelance-oikolukijana ja copywriterina Hachettelle ja MacMillanille, ja hän on tehnyt tutkimus-, copywriting- ja käännöstöitä järjestöille kuten Library of Congress ja The World Digital Library. Vapaa-ajallaan Lindsay viettää aikaa mieluiten perheensä kanssa. Hän nauttii myös lukemisesta, ruoanlaitosta, potkunyrkkeilystä ja ompelusta.

Chris Devere

Animations & Graphics / CEO

Vuonna 2012, Chris päätti pitää taukoa 12-vuotisesta urastaan myynnin ja yrityssuhteiden ylläpitämisen parissa. Liiketoiminnan kiemuroiden sijaan hän keskittyi rakentamaan puuveneitä, taloja, sekä huonekaluja ja muita puutöitä vuosien ajaksi. Myöhemmin muutettuaan Amerikasta Suomeen, Chris perusti perheyrityksen, DeVere Marketing Oy:n yhdessä Teijan kanssa kesäkuussa 2018.

DeVere Marketingilla Chris harjoittaa luovuuttaan kirjoittamalla myyntihenkistä sisältöä asiakkailleen, sekä luoden upeita videoanimaatioita Adobe After Effects -ohjelmalla. Mainosvideot, trailerit, ja animoidut kirjankannet ovat erittäin lähellä Chrisin luovaa sydäntä. Kirjailijoiden ja pienyritysten auttaminen ja heidän kanssaan työskentely on hänen suurimpia intohimojaan jokaisena viikonpäivänä.

Christopher Scott Thompson

Lead Editor / Writer

Chris Thompson on Amerikassa asuva ammatillinen kirjailija ja tutkija. Chris on kirjoittanut yli 20 kirjaa ja julkaissut 1500 artikkelia. Hän kirjoittaa mm. markkinoinnista, liiketoiminnasta, terveydestä, tieteestä, teknologiasta, ja monista muista aihepiireistä. Chrisin mielenkiinnonkohteisiin kuuluu erityisesti historia ja kamppailulajit.

Laura Lennig

Writer / Senior Copy Editor

Laura tuo DeVere Marketingin tiimiin 25 vuoden kirjoittamisen ohjaajan kokemuksensa. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa kirjallisuuden alan lehdissä. Lauran mielestä yksikään päivä ei ole täydellinen ilman ulkona vietettyä laadukasta aikaa, olipa hän sitten juoksemassa tai metsässä kävelemässä koiransa Elsien kanssa.

Julia Rhinelander

Copy Writer / Copy Editor

Julia Rhinelander on kirjaston avustaja, kouluttaja ja freelance-kirjoittaja / copy editor, joka asuu Portlandissa, Mainen osavaltiossa. Suoritettuaan englannin- ja ranskankielen perustutkinnot Southern Mainen yliopistossa, hän opetti ranskaa lukiossa ja keskiasteella neljän vuoden ajan ennen muuttoaan Pariisiin, jossa hän suoritti maisterintutkinnon ranskalaisessa kirjallisuudessa Middlebury Collegessa. Julian akateeminen ura on antanut hänelle lukemattomia mahdollisuuksia hioa taitojaan kirjoittajana, sekä opiskelijana että kouluttajana. Hän on työskennellyt useissa käännösprojekteissa paikallisille ja kansainvälisille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Työskentely DeVere Marketingin tiimissä on hänen ensimmäinen työnsä freelance-kirjoittamisen ja copykirjoituksen parissa. Vapaa-aikanaan, silloin kun Julia ei kirjoita tai lue, löydät hänen todennäköisesti vuorikiipeilemästä, kertomasta kummitustarinoita tai laulamasta kansanlauluja.

Kenen kanssa työskentelemme?

Tässä muutamia asiakkaitamme, joiden kanssa olemme saaneet kunnian tehdä yhteistyötä.