KEITÄ ME OLEMME?

DeVere Marketing Oy toimii Turussa.

Asiakkaitamme

Työskentelemme monien erilaisten asiakkaiden kanssa ympäri maailmaa. Kirjailijat, pienkustantamot, start-upit sekä suuret kansainväliset yritykset – kenenkään projekti ei ole tiimillemme liian pieni tai suuri.

Tässä muutamia entisiä ja nykyisiä asiakkaitamme:

 
Healthware Group Square Logo
Barona Logo
Light Cognitive Logo
Leia Stone Author Logo

Meidän Tiimi

Teija DeVere

Teija DeVere

Digital Marketing Director/COO

Teija on tehnyt töitä markkinoinnin parissa niin Suomessa kuin Amerikassakin yli kymmenen vuoden ajan. Hakukoneoptimointi (SEO), artikkelien ja blogien kirjoittaminen, sekä luova kirjoitus olivat osa hänen jokaista päiväänsä hänen asuessaan USAssa seitsemän vuoden ajan. Palattuaan Suomeen vuonna 2016, Teija solmi kolmen kirjan julkaisusopimuksen amerikkalaisen kustantajan kanssa. Samalla Teija aloitti työskentelemään yhdessä Suomen suurimmista yrityksistä, jossa hän syventyi kokopäiväisesti markkinointistrategioihin sosiaalisessa mediassa, sekä mm. Amazonissa. DeVere Marketingilla Teija tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä sosiaalisen median strategioita sekä copytekstejä mainosteksteistä blogikirjoituksiin.

Julkaistuaan yli kaksikymmentä kirjaa indie-kirjailijana ei ole ihme, että Teijan suurin intohimo on auttaa muita kirjailijoita sekä pienkustantajia markkinoimaan kirjojaan oikeille kohdeyleisöille.

Chris DeVere

Chris DeVere

Publisher/Graphic Design/CEO

Vuonna 2012, Chris päätti pitää taukoa 12-vuotisesta urastaan myynnin ja yrityssuhteiden ylläpitämisen parissa. Liiketoiminnan kiemuroiden sijaan hän keskittyi rakentamaan puuveneitä, taloja, sekä huonekaluja ja muita puutöitä vuosien ajaksi. Myöhemmin muutettuaan Amerikasta Suomeen, Chris perusti perheyrityksen, DeVere Marketing Oy:n yhdessä Teijan kanssa kesäkuussa 2018.

Tänä päivänä Chris työskentelee yrityksen kustannustoiminta puolella ja harjoittaa luovuuttaan graafisen suunnittelun parissa (CG animation, 3D modeling, Environmental Concept Art) luoden digitaalista taidetta ohjelmilla kuten Blender, Photoshop, After Effects, ja millä tahansa muulla CG art -työkalulla, joita hän saa käsiinsä. Tämä on Chrisin suurin intohimo, johon hän uppoutuu jokaisena viikonpäivänä.

Minja Merivuori

Minja Merivuori

Sales Representative

Minja on työskennellyt yli 17 vuotta teollisuuden alalla tuotannon työtehtävissä. Tuotantolinjojen laajan hallitsemisen lisäksi hän on toiminut niin vuorovastaavana kuin esimiehen sijaisenakin. DeVere Marketingille Minja alkoi työskennellä vuonna 2022. Uusista markkinoinnin haasteista motivoitunut Minja on työlleen omistautunut tekijä. Hänelle tärkeää on, että pystyy seisomaan 100%:sti tehdyn työnsä takana.

Christopher Scott Thompson

Christopher Scott Thompson

Content Director

Chris Thompson on Amerikassa asuva ammatillinen kirjailija ja tutkija. Chris on kirjoittanut yli 20 kirjaa ja julkaissut 1500 artikkelia. Hän kirjoittaa mm. markkinoinnista, liiketoiminnasta, terveydestä, tieteestä, teknologiasta, ja monista muista aihepiireistä. Chrisin mielenkiinnonkohteisiin kuuluu erityisesti historia ja kamppailulajit.

Luna Ognjanovic

Luna Ognjanovic

Digital Marketing Manager

Luna on työskennellyt digitaalisen markkinoinnin parissa vuosia. Hänen työhönsä on kuulunut mm. sisältömarkkinointi, kielikäännökset ja oikoluku, mutta Lunan suurin intohimo on ehdottomasti Facebook -markkinointi. Hänen yksityiskohtiin keskittyvä, syventävä tutkimustyö luo kampanjamenestyksen toisensa jälkeen, tuoden asiakkaillemme tulosta, sekä konversioprosenttien jatkuvaa kasvua.

Mia Bijelic

Mia Bijelic

Digital Marketing Specialist

Mia on kokenut sisällöntuottaja ja markkinoija, joka on hypännyt innolla Facebook-markkinoinnin maailmaan. Auttaakseen asiakkaitaan löytämään juuri oikeat kohderyhmät ja tuottaakseen kasvavaa myyntiä, hän pyrkii maksimoimaan mainospalveluiden tarjoamien työkalujen hyödyt. Mia pitää tarkasti silmällä Facebookin trendejä, jotta hän voi tarjota aina parasta osaamistaan DVMn asiakkaille.

Mia käyttää kaiken tietonsa, analyyttiset taitonsa sekä luovuutensa jokaista kampanjaa luodessaan toivottujen tulosten saavuttamiseksi. Hän on olennainen ja tärkeä osa DeVere Marketingin tiimiä.

Lindsay Fara Kaplan

Lindsay Fara Kaplan

Senior Copy Editor

Lindsay Kaplan on ranskankielen opettaja ja hän asuu Portlandissa, Yhdysvalloissa. Lindsaylla on tohtorin tutkinto ranskankielen historiassa ja kirjallisuudessa, jonka hän suoritti New Yorkin yliopistossa. Hän nauttii opettamisesta, historiasta ja kriittisestä ajattelusta. Lindsay toimii myös freelance-oikolukijana ja copywriterina Hachettelle ja MacMillanille, ja hän on tehnyt tutkimus-, copywriting- ja käännöstöitä järjestöille kuten Library of Congress ja The World Digital Library. Vapaa-ajallaan Lindsay viettää aikaa mieluiten perheensä kanssa. Hän nauttii myös lukemisesta, ruoanlaitosta, potkunyrkkeilystä ja ompelusta.

Laura Lennig

Laura Lennig

Writer/Senior Copy Editor

Laura tuo DeVere Marketingin tiimiin 25 vuoden kirjoittamisen ohjaajan kokemuksensa. Hänen kirjoituksiaan on julkaistu useissa kirjallisuuden alan lehdissä. Lauran mielestä yksikään päivä ei ole täydellinen ilman ulkona vietettyä laadukasta aikaa, olipa hän sitten juoksemassa tai metsässä kävelemässä koiransa Elsien kanssa.

Julia Rhinelander

Julia Rhinelander

Senior Copy Writer/Copy Editor

Julia Rhinelander on kirjaston avustaja, kouluttaja ja freelance-kirjoittaja / copy editor, joka asuu Portlandissa, Mainen osavaltiossa. Suoritettuaan englannin- ja ranskankielen perustutkinnot Southern Mainen yliopistossa, hän opetti ranskaa lukiossa ja keskiasteella neljän vuoden ajan ennen muuttoaan Pariisiin, jossa hän suoritti maisterintutkinnon ranskalaisessa kirjallisuudessa Middlebury Collegessa. Julian akateeminen ura on antanut hänelle lukemattomia mahdollisuuksia hioa taitojaan kirjoittajana, sekä opiskelijana että kouluttajana. Hän on työskennellyt useissa käännösprojekteissa paikallisille ja kansainvälisille voittoa tavoittelemattomille organisaatioille. Työskentely DeVere Marketingin tiimissä on hänen ensimmäinen työnsä freelance-kirjoittamisen ja copykirjoituksen parissa. Vapaa-aikanaan, silloin kun Julia ei kirjoita tai lue, löydät hänen todennäköisesti vuorikiipeilemästä, kertomasta kummitustarinoita tai laulamasta kansanlauluja.

Erika Lazarte

Senior Sales Copy Writer/Copy Editor

Erika Lazarte on copywriter, joka asuu Pohjois-Virginiassa miehensä, kissansa ja koiransa kanssa. Hän aloitti uransa journalistina, saavutti maisterin tutkintonsa tietokirjallisuudessa, ja aloitti työskentelyn markkinoinnin parissa yli kymmenen vuotta sitten. Hänen laajaan työkokemukseen sisältyy sähköpostimarkkinointi, kotisivujen tekstit, konferenssimateriaalit, sosiaalisen median tekstit, blogit, mainoslehdet ja paljon muuta. Erika on kirjoittanut tekstejä muun muassa teknologian ja hyvinvoinnin aloille, ja korkeakouluille. Hän on työskennellyt mm. AOLn, Verizon Median, Yahoo Mailin, Strayer Universityn ja Capella Universityn projektien parissa. Vapaa-ajallaan Erika nauttii ajasta perheensä kanssa, kirjojen lukemisesta, elokuvien katsomisesta ja luonnossa seikkailusta.

Liz Stewart

Liz Stewart

Copy Editor/Copy Writer

Liz on toimittaja, jolla on yli 15 vuoden kokemus kirjojen julkaisun alalla. Hän on työskennellyt in-house toimittajana ja freelancerina monille julkaisijoille niinkin moninaisilla aloilla kuin puutarhanhoito, käsityöt, ruokakulttuuri, lemmikit, maatalous, retkeily sekä terveys ja hyvinvointi. Vapaa-ajallaan hän tekee vapaaehtoistyötä paikallisessa taidekerhossa ja nauttii museokäynneistä. Liz on syntynyt Mainessa, ja asuu tällä hetkellä Minnesotassa.

Gabriel Bugarin

Writer/ Copy Editor

Gabriel Bugarin on luova kirjoittaja, opettaja sekä freelance-copywriter ja toimittaja. Hän asuu Seattlessa Washingtonissa, ja on juuri valmistunut Western Washington yliopiston MFAn luovan kirjoittamisen ohjelmasta, jossa hän myös opetti Englannin kieltä ja kirjoittamista. Gabrielin henkilökohtainen sekä ammatillinen ja akateeminen elämänkokemus ovat muokanneet häntä kirjoittajana ja hioneet hänen taitojaan kirjallisen taiteen alalla. Gabriel kirjoittaa kaikkea mitä voi — aina ED Tech -blogeista spekulatiiviseen fiktioon, joka perustuu hänen asteekkiseen kulttuuriperintöönsä. Kirjoittamisen lisäksi videopelit ja buddhalaisuuteen liittyvät harjoitukset auttavat Gabrielia keskittymään. Lisäksi hän viettää suuren osan ajastaan laulaen ja kirjoittaen lyriikoita sci-fi teemaiselle bändilleen.