fbpx

Kirjailijoille

KIRJAILIJOILLE

SOME -mainonta | Editointi ja oikoluku | Kotisivut & SEO

Kirjailijalle tärkeintä kirjan myynnin kannalta on luonnollisesti kirjan näkyvyys oikealle kohdeyleisölle. Miten kukaan voisi lukea kirjaasi, jos kukaan ei tiedä sen olemassaolosta?  Amazon ja muut palvelut ovat pullollaan mielenkiintoisia kirjoja, ja on haastavaa saada oma kirja potentiaalisten lukijoiden silmien eteen ja tulla huomatuksi.

Anna meidän auttaa! Me DeVere Marketingilla erikoistumme kansainväliseen kirjamarkkinointiin muun muassa Amazonissa, Facebookissa ja Instagramissa.

Mainokset ja videot someen

Miten saat kirjamainoksesi erottumaan massasta?


Indie -kirjailijoiden määrän kasvaessa huimaa vauhtia, on entistä tärkeämpää erottua joukosta upeilla markkinointikuvilla ja huomiota herättävillä videoanimaatioilla. Visuaalisuus on avain menestykseen sosiaalisessa mediassa markkinoidessa! 
Videoanimaatiot yhdessä tarkkaan testattujen kampanjastrategioiden kanssa parantavat markkinoinnin tulosta ja nostavat kirjamyyntiäsi. 

Ota yhteyttä ja jutellaan lisää some-palveluistamme kirjailijoille!

Kotisivut, SEO-optimointi ja analytiikka


DeVere Marketing auttaa sinua optimoimaan sivusi vierailijoille ja hakukoneille, jotta sinut löydetään helposti. Kotisivuillasi käyvä vierailija haluaa myös sivustosi latautuvan nopeasti, ja hän haluaa löytää tarvitsemansa tiedon näppärästi myös mobiililaitteilla.

Jotta tiedät ketkä sivullasi käyvät ja kuinka kauan he siellä viihtyvät, tarvitset siihen web-analytiikkaa. Tämä auttaa myös kohdeyleisösi tarkentamisessa, ja siten tehostaa markkinointia.Editointi ja oikoluku

Etsitkö editoijaa tai oikolukijaa?


Vieraalla kielellä kirjoittaminen vaatii kirjailijalta kielitaitoa, mutta myös erinomaista kieliopin osaamista. On kuitenkin suorastaan mahdotonta olla täydellinen kaikess!. Olet jo kirjoittanut kirjan tai muun kaunokirjallisen tekstin englanniksi, anna nyt meidän auttaa sen editoimisessa.

DeVere Marketing tekee yhteistyötä lukuisten editorien ja oikolukijoiden kanssa. Kerro meille mitä tarvitset, niin autamme sinua löytämään juuri sinun projektillesi oikean henkilön.